Stefan Alexandra

Așa cum am promis, am revenit cu câteva fotografii de la nuntă cu rochia.
A fost superbă! Vă mulțumesc din nou, a fost exact cum îmi doream!

Zsuzsa

Au trecut mai bine de 5 luni de la nunta noastră, dar doar acum a venit momentul să vă scriu câteva rânduri.
Când am văzut rochia prima dată, am știut că aceasta va fi rochia perfectă. Și așa a fost! A reușit să încununeze ziua cea mare! Au fost momente când m-am simțit ca o prințesă eleganta în ea, mai apoi, când aripile au început să se miște, am dansat pe ringul de dans ca o adevărată Wonder Woman. A fost
minunată rochia! Vă mulțumesc mult pentru munca extraordinară și pentru primirea călduroasă de care am avut parte!
Vă doresc mult succes și multe mirese fericite în continuare!

Mireasă

Vă mulțumesc pentru rochița superbă!

Cătălina

M-am simțit minunat în ziua nunții mele, iar asta și datorită echipei LMT, în frunte cu Cristina, care a creat rochia perfectă pentru mine! Mulțumesc!

Adriana

"Când am creionat în gând rochia mea de mireasă mi-am dorit să fie simplă, delicată și ușoară. Am găsit cea mai frumoasă rochie pe care puteam să o am! Este ceea ce mi-am dorit! Sunt foarte bucuroasă că am găsit această echipă minunată care mi-a ascultat orice dorință și care a făcut ca visul meu frumos să devină realitate! Recomand cu încredere, au materiale de cea mai bună calitate, iar perfecțiunea este ceea ce îi recomandă."

Lavinia

"Mulțumesc din suflet pentru minunata rochie! M-am simțit extraordinar de bine în ea! Recomand cu drag și viitoarelor mirese să aleagă creațiile LMT!"