DREPTURI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Cine suntem

Site-ul www.lamodetoujours.com este proprietatea SC LMT One Design SRL-D cu sediul (punct de lucru) in Bucuresti, Calea Floreasca, nr.33, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub numar J20/605/27.06.2013, RO31927300, denumita in cele ce urmeaza La Mode Toujours.

Produsele comandate prin intermediul site-ului vor fi livrate prin curier sau Posta Romana, cu plata la livrare, iar pretul la care se face comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

Clientele au dreptul de a returna un produs, in termen de 10 zile de la achizitie, cu o notificare in prealabil, la adresa : lmt@lamodetoujours.com. Nu se accepta returnarea produselor fara etichetele originale atasate produsului, care prezinta semne de purtare sau de deteriorare. Datele personale transmise de cliente vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de catre La Mode Toujours catre terte parti.

Navigarea pe site

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Prevederile incluse in Termeni si conditii pot fi modificate fara notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in sectiunea Termeni si Conditii, de pe www.lamodetoujours.com .

Dreptul de autor al La Mode Toujours asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului www.lamodetoujours.com, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC LMT One Design SRL-D si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC LMT One Design SRL-D orice material disponibil pe site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru a raporta probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa ne scrieti la adresa de email: lmt@lamodetoujours.com

Politica de preturi

SC LMT One Design SRL-D isi rezerva dreptul de a-si alege clientele: daca se inregistreaza doua comenzi consecutive a caror livrare nu a fost confirmata de clienta la curier si pachetul se intoarce de doua ori, a treia oara nu va mai fi preluata si procesata comanda acelei cliente. Produsele comercializate pe lamodetoujours.com sunt noi, iar preturile de pe site includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (24%). Promotiile si ofertele speciale au termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

Plata produselor Plata produselor se va face la livrarea acestora catre beneficiar.

Livrarea produselor Costul pentru livrarea produselor nu este inclus in pretul acestora, clienta suportand costurile de curierat. Acestea pot fi trimise prin curier sau Posta Romana sau pot fi ridicate de la showroom-ul La Mode Toujours, situatie in care nu se adauga vreun cost legat de transport.

Garantia produselor La Mode Toujours ofera certificate de garantie pentru produsele comandate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si piesele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.

Politica de retur Nu se accepta returnarea produselor fara etichetele originale atasate produsului, care prezinta semne de purtare sau de deteriorare. Clientei i se va schimba produsul cu alt produs existent pe site sau i se va returna valoarea acestuia.

Alte informatii

Site-ul www.lamodetoujours.com este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat La Mode Toujours nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC LMT One Design SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

La Mode Toujours se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC LMT One Design SRL-D nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.lamodetoujours.com, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către companie la lmt@lamodetoujours.com . Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a site-ului online La Mode Toujours, clienta isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.